Home  Contact 
Context - Solutii in contextul afacerii tale
Home0Despre noi0Serviciile noastre0Consultanta online0Subiecte0Contact
Subiecte

« inapoi la lista de subiecte

Tipuri de strategii

Strategia corporativa (cupola) - principalele "tinte" de atins in ceea ce priveste ansamblul organizatiei/corporatiei


Strategia de afaceri - principalele "tinte" de afaceri pe care trebuie sa le atinga o organizatie (cota de piata, profit, cifra de afaceri, volul de cheltuieli, etc.)

Strategia functionala - principalele "tinte" pe care trebuie sa le atinga organizatia din punct de vedere al functionalitatii, al organizarii de ansamblu si e detaliu


 

Consultanta Online

Puteti adresa aici intrebarile dvs. referitoare la managementul resurselor umane. Va rugam sa completati formularul de mai jos si veti primi raspuns de la unul dintre consultantii CONTEXT.

Intreaba acum!


Noutati CONTEXT

14 ianuarie 2010
O noua colega se alatura echipei noastre. Mai multe informatii aflati pe vinurileflorentei.wordpress.com .

25 februarie 2010
Cautam pentru clientul nostru, important producator de mezeluri, Director general (zona Crisana). Persoana care va ocupa acest post va coordona intreaga activitate a firmei si va raporta Consilului de administratie. Sunt necesare experienta relevanta in vanzari si/sau productie, motivatie pentru ocuparea unui astfel de post, capacitate de a coordona o companie de prestigiu. pentru relatii folositi liviu.hahaianu@cru.ro

detalii...


Context Macro

Ce ne-a atras atentia saptamana aceasta:

25 februarie 2010
Primele 5 companii de consultanta in management, dupa numarul de consultanti, conform Business Arena - 1. Romair Consulting - 120 consultanti, 2. Deloitte Consultanta - 99, 3. Work Solutions - 75, 4. Smartree - 60, 5. Tebodin - 60.

11.01.2010
Primele 5 tendinte pe piata muncii in 2010: Rata somajului peste 10%; Scaderea salariilor top executivelor cu o medie de 30%; Folosirea agresiva a formelor alternative de plata; Initiativa si determinarea vor fi mai apreciate decat profesionalismul la angajare; Folosirea referintelor la angajare.

detalii...



Copyright 2005, Context Resurse Umane - www.contextresurseumane.ro
home | despre noi | servicii | consultanta online | contact
Designed by Netboot - www.netboot.ro