Home  Contact 
Context - Solutii in contextul afacerii tale
Home0Despre noi0Serviciile noastre0Consultanta online0Subiecte0Contact
Despre noi

Despre noi

O organizatie eficienta si eficace nu se construieste si nu se dezvolta de la sine. E intotdeauna nevoie de un atent control pentru a orienta cresterea unei companii in sensul dorit.
Aceasta este misiunea pe care ne-o asumam: gestiunea resurselor umane si a organizatiei in ansamblu, pentru a creste valoarea afacerii clientului. Intotdeauna in CONTEXTUL fiecarei companii in parte.

Lucram:

 • doar in CONTEXTUL individual al clientului;
 • asigurand clientului pregatirea si intelegerea actiunilor noastre;
 • folosind instrumente de gestiune a resurselor umane, echipelor de lucru si organizatiei adaptate obiectivelor/nevoilor concrete;
 • facilitand intelegerea clientului asupra instrumentarului folosit si rezultatelor obtinute;
 • construind o relatie de parteneriat cu clientul nostru.

 •  

  Consultanta Online

  Puteti adresa aici intrebarile dvs. referitoare la managementul resurselor umane. Va rugam sa completati formularul de mai jos si veti primi raspuns de la unul dintre consultantii CONTEXT.

  Intreaba acum!


  Noutati CONTEXT

  14 ianuarie 2010
  O noua colega se alatura echipei noastre. Mai multe informatii aflati pe vinurileflorentei.wordpress.com .

  25 februarie 2010
  Cautam pentru clientul nostru, important producator de mezeluri, Director general (zona Crisana). Persoana care va ocupa acest post va coordona intreaga activitate a firmei si va raporta Consilului de administratie. Sunt necesare experienta relevanta in vanzari si/sau productie, motivatie pentru ocuparea unui astfel de post, capacitate de a coordona o companie de prestigiu. pentru relatii folositi liviu.hahaianu@cru.ro

  detalii...


  Context Macro

  Ce ne-a atras atentia saptamana aceasta:

  25 februarie 2010
  Primele 5 companii de consultanta in management, dupa numarul de consultanti, conform Business Arena - 1. Romair Consulting - 120 consultanti, 2. Deloitte Consultanta - 99, 3. Work Solutions - 75, 4. Smartree - 60, 5. Tebodin - 60.

  11.01.2010
  Primele 5 tendinte pe piata muncii in 2010: Rata somajului peste 10%; Scaderea salariilor top executivelor cu o medie de 30%; Folosirea agresiva a formelor alternative de plata; Initiativa si determinarea vor fi mai apreciate decat profesionalismul la angajare; Folosirea referintelor la angajare.

  detalii...  Copyright 2005, Context Resurse Umane - www.contextresurseumane.ro
  home | despre noi | servicii | consultanta online | contact
  Designed by Netboot - www.netboot.ro